tirsdag 8. februar 2011

Hår i maten?


Vi har vel alle en formening om hvordan jenter og gutter helst skal se ut nedentil, og da blir det gjerne snakk om barbering og voksing. Gode tips når det gjelder intimbarbering, er å ta et karbad først, da myker du opp hårsekkene, og det blir glattere og jevnere når du barberer, eller om du skal bruke voks, så gjør det ikke så inni HÆLVETE vondt å rive av voksen. Har du ikke badekar, så funker det helt fint med å ta en lang varm dusj før du barberer deg. Oljer du etterpå med litt babyolje, eller smører deg med en god fuktighetskrem, så burde du slippe plagsomme nupper og kløe.

Ubehandlet?
Barbering eller ikke? Helt glatt, eller "landingsstripe"? Frisert? Hvordan foretrekker DU å finne partners underliv?

Glattbarbert?



Jeg må ærlig innrømme at jeg syns det er mest delikat at ei jente er helt glattbarbert, om ikke, så hvertfall bare en tynn liten landingsstripe. Eller pornostripe, som det også blir kalt.

Eller landingsstripe?



Samtidig foretrekker jeg at menn er mer naturlige, helst frisert, så det ikke er rene krattskogen der nede, gjerne glatte baller, men menn skal liksom ha hår, hår rundt penis, og hår på mage og bryst.


Glatte baller?

Frisert?



Eller ubehandlet?


Hva syns du?

Frøydis


4 kommentarer:

  1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

    SvarSlett
  2. Jeg liker best når jentene er glattbarberte eller har en liten dusk, selv om noen jenter er utrolig sexy med mye hår. Dette er for eksempel veldig sexy:
    http://okdisco.tumblr.com/post/3180640723%3D
    http://eagerlicker.tumblr.com/post/3108790495

    Mannfolk liker jeg best med glatte baller og frisert ellers. Men det må være litt hår synes jeg. Slik har jeg det selv ;)

    SvarSlett
  3. Interessant.... Jeg kunne aldri slikket ei jente som ikke var barbert, uaktuelt om hun var helt ufrisert. Er meget kresen på jenter, og jeg er fullstendig fri for hår selv. Setter renslighet høyt, og det føles mye mer hygienisk og "rent" når man er helt glatt.

    Gutta derimot, får litt friere tøyler ;) Er en mann helt glattbarbert, syns jeg nesten det bare blir litt...kleint...? Glatte baller er helt ok, og veldig deilig å kose med og slikke/suge på, men da må det nesten være en dusk om ikke annet over kuken. Det er nå min mening da. Vi er jo alle så forskjellige, og det må vi jo få lov til å være. :)

    SvarSlett
  4. JEG LIKER Å HA GLATTE BALLER OG PENIS.
    BARBERER NESTEN HVER DAG ELLER MIN KJÆRE KONE. vI BEGGE FORETREKKER Å VÆRE HÅRLØS.
    BARE HELT FANTASTISK.
    IKKE NOE HÅR I SUPPEN HER NEI, ELLER I HALSEN....

    SvarSlett